Home

Veldhuisweg 1-42, IJhorst

4420 m21998verkochtdirectParklandgoed ’t Veldhuijs
Vrijstaande, sfeervolle en ruime Scandinavische woning met maar liefst 3 slaapkamers, op eigen grond met een parkeerplaats en carport en schuur. De woning heeft een ruime woonkamer met een leuke houtkachel, waarvan de binnen- en buitenpijpen recent zijn vernieuwd. Voor de verwarming is tevens een compleet nieuwe cv-installatie aangelegd. De lichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur van o.a. Bosch en Siemens. Mooie betegelde badkamer met o.a. een douchecabine met saunafunctie etc.
3 slaapkamers waarvan 1 is voorzien van luxe kledingkasten met veel opbergmogelijkheden. De gehele begane grondvloer behalve de badkamer is voorzien van een massief eiken vloer. Apparte ruimte voor witgoed-opstelling.

5 jaar geleden is nog onderhoud aan het buitenwerk uitgevoerd, o.a. lakken van de buitenzijde en een nieuwe dakbedekking en er zijn twee dakvensters aangebracht. Alle ramen zijn uitgevoerd in dubbel glas en de meeste met draai-kiep functie.
De tuin is onder architektuur aangelegd en beschikt over een vijver met loopbrug, leuk terras en een schuur.
Bij de woning is hoort een eigen carport, voorzien van stroom en een buitenkraan. Kortom; erg veel waar voor je geld.
Deze Scandinavische woning ligt op een uiterst rustig park in het mooie Reestdal landschap met veel mogelijkheden voor recreatie.
Veel bos, recreatieplas, wandel- en fietspaden etc.
Foto's