Home

Veldhuisweg 1-35, IJhorst (Overijssel)

33861999VERKOCHTIn overlegParklandgoed ’t Veldhuijs
Zeer goed onderhouden en scherp geprijsde vrijstaande recreatiewoning op één van de mooiste bosrijke plekjes van Nederland, gelegen op recreatiepark Landgoed `t Veldhuijs te IJhorst. Wandel- en fietsgebied in de directe omgeving.

De woning ligt op een beschutte plek en beschikt over diverse terassen met veel privacy. De uitvoering van de woning is in hout stapelbouw en als een van de weinige op dit park op een geisoleerde betonnen vloer gebouwd. De badkamer is vernieuwd en er is een vrijstaande schuur geplaatst.

De dakbedekking werd in 2014 nog vernieuwd en ook is de woning rondom gelakt in dit jaar.

Begane Grond

Hal, recente badkamer met toilet, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken. Keuken is uitgevoerd met o.a. gaskookplaat, oven, afzuigkap en koelkast met diepvriesvak.

Tuin

Leuk aangelegde tuin met diverse terrassen, dus altijd een plekje in de zon !.

Bijzonderheden

Verwarming middels CV, combiketel. Parkeerplaats op eigen grond. Het park is 365 dagen per jaar toegankelijk. Het parkgeld bedraagt € 840,- per jaar. Dit is inclusief CAI, vuilafvoer, etc. U wordt mede-eigenaar van de infrastructuur van het park. Op het park zijn geen lawaaiveroorzakende voorzieningen zoals zwembad, speeltuin, etc. Kwaliteitsmeubilair eventueel ter overname. Verhuur en beheer mogelijk met 8 - 15 % rendement bij verhuur.
Foto's