Home

Noordwal, Vollenhove (Overijssel)

3190 m22000VERKOCHT
Heerlijk ontspannen in een schitterend chalet

Zoekt u betaalbare woonruimte in de buurt van Zwolle of Kampen? Stop verder met zoeken. Wij bieden u de mogelijkheid om 364 – 1 dag te mogen recreëren - wonen in één van de schoonste – mooiste chaletparken van Nederland. Deze prachtige Canexel Chalet ligt schitterend gelegen aan een grote vijver.

De chalet is dubbel geïsoleerd, heeft centrale verwarming, tevens dubbele beglazing en zeer geschikt voor alle seizoenen. De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een Tarkett – laminaatvloer. Keuken inclusief kookplaat, afzuigkap en ruime koelkast. De chalet is voorzien van een Bosch rendement warm water voorziening en geschikt voor een langdurig verblijf.

Tevens dubbele aansluiting voor was en vaatwasmachine. Ruime master bedroom inclusief ruime kastenwand. Kleinere slaapkamer inclusief stapelbed en bovenkasten. Tevens geschikt voor pc-ruimte of kantoor. Voorzien van telefoonaansluiting. Vrijstaande blokhut voor de fietsen aanwezig.

De chalet is recentelijk voorzien van nieuw behang, nieuw laminaat, nieuwe vloerbedekking. Een chalet is gelegen op een schitterende ligging voor een betaalbare prijs. Voor uw eventuele financieringsmogelijkheden kunnen wij u wellicht geheel vrijblijvend verder helpen.

Parklasten circa € 1.950,- per jaar exclusief water – energielasten.

Een absolute aanrader voor diegene die behoudend wenst te investeren en op zoek is naar een tijdelijke betaalbare woonruimte.

Interesse? Vul het responsformulier in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indeling

Entree, gang met de grote slaapkamer aan de rechterkant en de kleinere slaapkamer ernaast gelegen. Ruime badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Vanuit de gang komt u via de open keuken in de kamer met een schitterende view op de vijver.
Foto's