Home

Wildforsterweg 17, Putten (Gelderland

4275 m21995VERKOCHT
Zoekt u een interessant verhuurobject? Op Recreatiepark de Reehorst, te koop gemeubileerde 4 kamerchalet gesitueerd op een schitterende locatie. Zeer geschikt voor diegene die rust en privacy zoeken. Dit in het hart van de Veluwe en op bereidbare afstand vanaf Zwolle en het midden van Nederland. De chalet is goed onderhouden, goed geïsoleerd, heeft cv, hardhouten ramen en deuren en is voorzien van dubbele ramen.

De chalet is gelegen op een ruime groene huurkavel van 275m2, heeft een eigen parkeerplaats en discreet gezellig terras. De woning is voorzien van alle gemakken, complete keuken en nette badkamer.

Indeling

Entree - badkamer voorzien van toilet, vaste wastafel en douchecabine - L vormige woonkamer voorzien van schuifpui, openkeuken voorzien van ruime koelkast - vriesgedeelte, kookplaat inclusief afzuigkap, inbouw oven - magnetron.

Vanuit de woonkamer komt men in de 3 slaapkamers, waarvan 1 grotere en 2 kleinere. De kleinste kamer is geschikt als pc-ruimte. De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, en de kleinere kamer is voorzien van een hoogslaper.

Vraagpijs € 52.950,-

Parklasten € 1.850,- per jaar exclusief water, energielasten en eventuele gemeentelijke belastingen.

Kavel is eventueel te koop.

Indien kavel in eigendom is betreffen de parklasten € 850,- op jaarbasis.
Foto's