Parklandgoed ’t Veldhuijs

Een park met allure
Ver weg van de massa vindt u dit park met een landschapsarchitectonische indeling. Een kroonjuweel, midden tussen bossen, vennen, natuurreservaten en watergebieden. Het park ontleent zijn naam aan de 16e-eeuwse Saksische boerderij ’t Veldhuijs, die u ook nu nog steeds vindt bij de ingang van het park.

De voorzieningen, zoals parkeergelegenheid en overige infrastructuur van het park zijn vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu een bestaande woning koopt of een nieuwe wilt laten bouwen, de voordelen van ons mooie groen park zijn o.a.: lage parklasten, er is namelijk geen commerciele uitbating, u wordt mede-eigenaar van de infra etc. van het park. Voor onderhoud infra en groen, vuilafvoer, CAI etc. betaalt u per jaar slechts 1020 euro. Daarbij komt dat het park strategisch ligt t.o.v. A28 en A32. Deze locatie garandeert een blijvend hoge waarde en / of rendement van uw vakantiewoning. Tevens van belang is dat u het gehele jaar door gebruik kunt maken van uw chalet. De kavel is uw eigendom en is voorzien van parkeerplaats, stroom, gas, water, cai en riolering.

Chalets
De chalets op het park, waarvan het merendeel reeds is gerealiseerd, kunnen worden gebouwd op kavels van verschillende groottes. De kavels zijn gegroepeerd in cirkels waardoor de indeling maximale mogelijkheden biedt. Er is een ruim aanbod voor wat betreft de verschillende types chalets. De indeling en uitvoering kunnen door u worden ingevuld en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Wanneer u een type chalet heeft uitgekozen, dan kunnen we u vervolgens adviseren over de indeling zodat uw woonwensen maximaal gehonoreerd worden en uw comfort is gegarandeerd.

Omgeving
Park Landgoed ’t Veldhuijs ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland: ongerepte bossen, vennen, heide- en akkerlandschap gaan schitterend in elkaar over. Een veelheid aan rust, ruimte en pure natuur vindt u op wandel- en fietsafstand.

De boswachterij Staphorst omvat een omvangrijk natuurgebied: de Zwarte Dennen, de Meeuwenplas, de Vier Bergen en het gebied rond de Oude Vijver. De Zwarte Dennen heeft een sterk recreatieve functie met onder meer een zwemwater met zandstrandje. De andere genoemde gebieden zijn multifunctioneel bos. Reeën, dassen en broedvogels gedijen hier goed, terwijl de roofvogelstand uitzonderlijk goed te noemen is.